Skip to main content Skip to footer

Håndbold Cheftræner

Jan Paulsen

Jeg har dyrket sport og spillet håndbold på topplan i mange år! Jeg har altid trænet meget hårdt, og lige til grænsen, med det resultat at jeg ind imellem havde problemer med muskler eller led.

Jeg har brugt Vacusac behandling igennem mange år og det har hjulpet mig meget til at komme over skader og overbelastninger. Jeg husker som ung, da jeg vred om på min fod, en skade der mange gange tager helt op til 3 uger, inden man kan løbe helt igennem igen. Det skete en fredag aften under træningen, og næste fredag skulle jeg til landsholdsudtagelse, det ville normalt ikke kunne lade sig gøre, men jeg ringede straks til Vacusac og efter få behandlinger, kunne jeg gå og småløbe og en uge efter skaden opstod, deltog jeg i udtagelsen og blev udtaget.

Jeg har mange andre eksempler på, at Vacusac gør en forskel, fra skaden er sket til jeg igen var klar. Efter en Vacusac behandling følte jeg mig altid som ny, med mere energi, kunne yde noget mere, en dejlig fornemmelse. Jeg vil gerne anbefale Vacusac til alle der har problemer med muskler og led eller mangler mere energi.