Skip to main content Skip to footer

Min oplevelse af Vacusac

Bodil Neumann

Efter mange års hårdt arbejde i sundhedssektoren, samt 5 års hårdt arbejde med en svært handicappet mand og 3 rygoperationer, var jeg meget plaget af stærke smerter i ryg, lænd og ben, samt nakke, skuldre og hovedpine.

Jeg havde i ca. 20 år gået til behandling uden den helt store virkning og var afhængig af rimelige doser smertemedicin. Da jeg startede hos Kirsten, var min tiltro til at blive hjulpet ikke særlig stor. Det blev heldigvis hurtigt gjort til skamme, og efter 15 behandlinger i hurtig rækkefølge, kan jeg nu klare mig med at få en behandling ca. hver 3.uge og evt., når jeg har lavet noget hårdt arbejde.

Jeg er nu næsten smertefri, eller så smertefri som jeg kan blive, hvilket også afspejler sig i mit brug af smertestillende medicin. Ligeledes er min psyke også blevet påvirket i positiv retning, så jeg igen føler mig som et helt menneske, og at livet er leveværdigt.

Foruden behandling med Vacusac, vil jeg også takke Kirsten for den personlighed hun udviser i form af stor empati, ydmyghed og humor.

Med venlig hilsen og tak
Bodil Neumann