Skip to main content Skip to footer

Vacusac- og elektroterapi-behandling

bliver taget i brug overfor dårligt kredsløb, muskelspændinger/smerter i ryg, skuldre, arme og ben.

Endvidere behandles sports-skader som :

  • Forstuvninger
  • Fibersprængninger
  • Blodansamlinger
  • "Trælår"

- desuden behandles ofte for :

  • Ophobning af mælkesyrer
  • Restitution efter skader

Sådan føles en vacusac behandling

Når man ved , at Vacusac skaber et undertryk, forventer man måske en sugende fornemmelse. Faktisk føles det lige modsat. Når luften suges ud af poserne,  vil atmosfærens tryk presse filtet fast ind mod kroppen og armene, og man har en følelse af at blive holdt i et fast greb. Det er en tryg og afslappende fornemmelse.

Efter nogle minutter kan man mærke en let snurren i huden, ofte kombineret med følelse af varme, og man får lyst til bare at døse hen. Selv om kropsposen udøver et fast tryk, har man intet besvær med at trække vejret.

Når behandlingen er forbi, og luften lukkes ind i posen igen, føler man sig meget let og fyldt med energi.

Når behandlingen er færdig, bliver du pakket ud igen - afslappet og veltilpas. På huden kan der forekomme striber eller ringe, som er mærker efter folder i lagenposen eller fra sugekopperne, men de forsvinder af sig selv i løbet af kort tid.

VIGTIGT!

Husk at drikke rigeligt med vand i de første par dage efter en behandling for at fremme udskillelsen af affaldsstoffer - helst 2-3 liter og derefter hver dag 1 1/2 til 2 liter.

Sådan gør du, hvis du ønsker at prøve Vacusac terapi

Hvis du har muskelsmerter på g und af myoser, stress eller overbelastning, f.eks. på grund af forkert arbejdsstilling, sportsskader såsom ømhed og hævelser efter stød og slag, og du iøvrigt ikke lider af alvorligere sygdomme, kan du henvende dig direkte til en autoriseret Vacusac klinik.

Hvis du derimod lider af alvorligere sygdom, bør du tale med egen læge, inden du påbegynder en behandling.