Skip to main content Skip to footer

Pensioneret Chefsergent, Sønderborg

Erling Lundsgaard

Efter en næsten 40-årig militær karriere med meget fysisk aktivitet herunder deltagelse i mange orienteringsløb, militærmesterskaber, danmarksmesterskaber, landskampe og som træner for det militære orienteringslandshold i 10 år, hvor jeg dagligt løb igennem uvejsomt terræn, har jeg lært hvad Vacusac kan gøre for mig.

Jeg husker for mange år siden, at jeg vrikkede rundt på foden ved et orienteringsløb. Foden hævede, og jeg kunne næsten ikke gå. Næste dag kom jeg i Vacusac behandling, og herfra kunne jeg næsten løbe. Målet var, at jeg skulle i konkurrence igen den kommende weekend. Det kom jeg.

Med en stram forbinding var jeg klar igen. Vacusac er med til at sætte gang i blodcirkulationen og fjerne affaldsstoffer og hævelse, som reelt er det, der gør ondt.

Siden da har jeg jævnligt været i behandling med Vacusac. Efter at jeg er blevet pensioneret, tager jeg i Vacusac ca. hver 6. uge, hvilket jeg føler holder gang i kroppen. For otte år siden stod jeg til en knæoperation – denne er udskudt på ubestemt tid – hvilket jeg føler for en stor dels vedkommende skyldes mine Vacusac besøg. Jeg kan kun anbefale Vacusac.